High Wine!

in stijl genieten van wijn en verfijnde gerechtjes...

Cadeaubon voor: High Wine voor twee personen
Duur: Avond
Waar: Den Haag
Na reservering: Dinsdag tot en met zondag
Prijs: € 65,00 voor 2 personen
Refnr. 1635

High Wine!

Wees welkom in een zomerse, Frans-aandoende tuin, overdekt met een weelderig groen dak van druiventrossen, voor een heerlijke luxe High Wine! Lekker genieten van 2 glazen uitstekende wijn en verschillende gerechtjes van de kaart. Ga dit keer geen High-Tea, maar een High Wine beleven!

Dit arrangement omvat:
- Per persoon 2 glazen wijn;
- Per persoon 5 gerechtjes.

Ga eens in plaats van een High-Tea een 'High Wine' beleven!

Wees welkom in de ruime zomerse, Frans-aandoende tuin, overdekt met een weelderig groen dak van druiventrossen, voor een heerlijke luxe High Wine.

Het interieur kan omschreven worden als ruim en licht met ouderwetse accenten en frisse kleuren. De oorspronkelijke lambrisering en mooie houten vloer geven het geheel een warme uitstraling. 

Het restaurant is gevestigd aan het Noordeinde, hartje Den Haag, tussen prachtige winkels, galeries en bekende Haagse bezienswaardigheden, nabij een aantal parkings en wegen van en naar het centrum.

De grote overdekte tuin grenst aan de Koninklijke stallen en geeft een stukje rust midden in de dynamische binnenstad. Bij mooi weer kunt hier heerlijk genieten onder de wijnranken. Voor rokers een prettige uitvalsbasis.  

U heeft zelf de keuze tussen de verschillende soorten wijn.
U wordt verrast met verschillende gerechtjes van de dinerkaart, denkt u bijvoorbeeld aan heerlijke gemarineerde olijven, gamba's met knoflook en tomaat of pepers gevuld met roomkaas.

Voor dit arrangement kunt u terecht tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Kortom: Doe geen water bij de wijn en geniet!

Soortgelijke cadeaus

Geniet van een High Wine! € 39,90 voor 2 personen

Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie
High Tea in het Kurhaus cadeau High Tea in het Kurhaus Hotel! € 65,00 voor 2 personen

Den Haag

Meer informatie