Grand Prix Cadeau TOP 10

De leukste cadeaus voor Max Verstappen fans!

€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland, België en Duitsland) Meer informatie >
€ 85,00
p.p.

Tijdens deze 3 uur durende driftcursus vlieg je letterlijk uit de bocht. In een snelle BMW leer je hoe je de auto in de meest extreme omstandigheden onder controle kunt houden. Geef maar eens flink gas!

... (Moordrecht of Nuenen) Meer informatie >
€ 73,95
p.p.

Met de vlam in de pijp... kruip jij achter het stuur van een vrachtwagen! Voor velen, over het algemeen mannen maar zeker ook voor sommige vrouwen, is dit echt een droom! Hoe leuk is het dan om dit cadeau te kunnen geven?

... (Lelystad of Utrecht) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 399,00
p.p.

Rijden in een Aston Martin, Ferrari, Porsche, BMW en een Formulewagen? Bovendien ook nog eens driften en een dragrace... Welke liefhebber van sportwagens en snelheid kan deze verleiding op Circuit Park Zandvoort weerstaan? U bent welkom in het weekend of op doordeweekse dagen.

... (Circuit Park Zandvoort) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Max Verstappen wint de Grand Prix van Barcelona!

SurpriseFactory feliciteert Max Verstappen met zijn overwinning. Op 15 mei 2016 heeft hij als eerste Nederlander een Formule 1 Race gewonnen!

Voor alle verborgen racetalenten hebben wij de TOP 10 met de leukste cadeaus voor echte autoliefhebbers samengesteld.