Cadeautips voor de Dierenliefhebber

Dierencadeaus

Cadeaus voor een echte dierenliefhebber...

TOP 10

€ 39,95
p.p.

Een superleuke middag met de gezelligste vogels! Papegaaien houden van aandacht en vinden het geweldig als je met ze bezig bent. Naast meerdere kleurrijke papegaaien zijn er ook ooievaars, een roze pelikaan en een oehoe aanwezig.

... (Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 25,65
voor 2 personen

Bezoek nu de enige kamelenmelkerij in Europa! Door middel van een presentatie en een rondleiding leert u meer over de kameel en de melkerij. Bekijken, aaien en voeren; alles is mogelijk. U kunt ook zelf de kamelenmelk proeven en na afloop krijgt u nog een leuk presentje mee!

... (Berlicum, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 99,00
voor 2 personen

Geniet van een onvergetelijke overnachting in het midden van een ezelweide. U verblijft in een schitterend huisje met een prachtig omheind terras. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, kijkend naar de ezels!

... (Groeningen, Noord-Brabant ) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
€ 119,00
voor 2 personen

Ga op ontdekkingsreis in Safaripark Beekse Bergen en overnacht in het gezellige Brabant. Op unieke wijze ontmoet u zo'n 1.500 dieren. U beleeft spannende avonturen waarbij de rangers u interessante weetjes vertellen! Na een heerlijke overnachting staat er een ontbijt voor u klaar.

... (Hilvarenbeek, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 15,00
p.p.

Ontdek de nieuwe manier van actief wildspotten: safari-joggen! Onder leiding van een ervaren gids gaat u door de mooiste gebieden van de Veluwe joggen. Tijdens de schemering is de kans op wildspot het grootst. Ervaar op sportieve manier de natuur!

... (De Veluwe, Gelderland) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 65,00
voor 2 personen

Ezels staan bekend om hun koppige karakter. Is dit echt zo? Laat u tijdens deze ezeltocht verrassen door hun rustige, liefdevolle karakter. Onderweg komt u genoeg mooie plekjes tegen waar u kunt genieten van de heerlijke picknick uit de manden die de ezel draagt.

... (Zelhem, Gelderland) Meer informatie >