Super Origineel Valentijnscadeau

Jouw Valentijn echt verrassen? Geef een romantisch uitje cadeau! Van een romantisch boottochtje tot een unieke overnachting, jouw Valentijn zal zeker verrast zijn met één van deze Valentijnscadeaus.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie

Vrouw doet voor Valentijn 4x zoveel moeite als een man

Nieuwsartikel: Uit een onderzoek van SurpriseFactory.eu, cadeauspecialist, blijkt dat er ruim 4x zoveel gezocht wordt op "Valentijnscadeau voor hem" als op "Valentijnscadeau voor haar". Dat laat o.a. zien dat vrouwen meer moeite doen om het ideale cadeau te vinden om de man mee te verrassen op Valentijnsdag. Andersom zijn mannen niet zo happig. Lees het hele artikel 

Romantisch moment op het water

Valentijnscadeau voor Haar

Valentijnsdag komt er weer aan! Ben je al op zoek naar een romantisch cadeau voor je geliefde? Natuurlijk heb je al geroepen dat je dit jaar echt niet meedoet aan die onzin... Maar eigenlijk is het best wel leuk om haar te verrassen met een cadeau. Juist omdat de verrassing dan extra groot is. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de leukste valentijnscadeaus verzameld in een TOP 10. Succes met haar verrassen op 14 februari!

Valentijnscadeau voor Hem

Wil je een man verrassen met een Valentijnscadeau? Dan moet je van goede huize komen. Romantiek komt bij veel mannen niet eens in hun woordenboek voor! Maar hier vind je de oplossing. Een Valentijnscadeau kan ook stoer en mannelijk zijn. Wat dacht je van een overnachting in een Fort? Is hij echt niet te porren voor een beetje romantiek? Op deze lijst met cadeaus voor hem vind je dan zeker iets waarmee je hem verrast. En een cadeau geven op Valentijnsdag is op zich al super romantisch.

Valentijnsshop

Wij twijfelen er geen moment aan dat jij je geliefde wilt verrassen, maar om uren in een druk winkelcentrum te lopen is misschien wel het andere uiterste. Wij van Kadopagina begrijpen dit natuurlijk en daarom hebben wij een speciale Valentijnsshop gemaakt waardoor je eenvoudig de meest originele Valentijnscadeaus kunt vinden. Zo kun je je partner verrassen met trouwen voor één dag maar bijvoorbeeld ook met een lekkere chocoladefondue als Valentijnscadeau.

zingen

Zeg het met een liedje...

Het meestbezongen onderwerp aller tijden: de liefde! Niet zo gek, want het houdt mensen vaak behoorlijk bezig. Je geliefde toezingen is natuurlijk het toppunt van romantiek. Je kunt zingen over hem of haar, over jullie liefde of over het valentijnscadeau dat je voor je partner hebt. 

prive bioscoop

De ultieme Valentijnsavond als cadeau!

Verliefd tot over je oren en je wilt hem of haar verrassen met een speciaal valentijnscadeau? Neem de liefde van je leven op Valentijnsdag mee uit eten naar een bijzonder restaurant, regel dat de champagne al gekoeld klaar staat en ga na afloop naar een bioscoop waar de zaal helemaal alleen voor jullie gereserveerd is, jullie eigen privébioscoop. Als dit niet haalbaar is kun je natuurlijk ook heel romantisch in je eigen huis een privébioscoop organiseren.  Zorg dat er een lekker drankje is en uiteraard een bak popcorn en creëer zo je eigen loveseat for two.

Origineel Valentijnscadeau

Oké, natuurlijk maak je je geliefde al blij met het feit dat je een Valentijnscadeau voor hem/haar hebt gekocht. Maar laten we eerlijk zijn: er zit wel degelijk een onderscheid in! Zo is een bos rozen een leuk Valentijnscadeau maar... wat dacht je van een cadeaubon voor een romantisch diner op grote hoogte of een cursus partnermassage? Dit is direct hét Valentijnscadeau van 2016!