De leukste (cadeau)tips...

voor een heerlijke lente!

€ 15,00
p.p.

Stap op de boot in Rotterdam en vaar naar een heel bekend stukje Nederlandse cultuur. Nergens in Nederland staan zoveel molens als in Kinderdijk. Eenmaal aangekomen kunt u de molens van dichtbij bewonderen, waarna u langs de skyline van Rotterdam weer terugvaart.

... (Rotterdam, Zuid-Holland ) Meer informatie >
€ 22,50
voor 2 personen

Geniet samen met uw vriend(in) van een heerlijke picknick midden in de natuur! Bij een gezellige brasserie in Bilthoven kunt u een goed gevulde picknicktas ophalen. Bij de picknick krijgt u tevens een wandelroute. Zoek een mooi plekje voor uw picknick en geniet van alle lekkernijen!

... (Bilthoven, Utrecht) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 59,00
voor 2 personen

Vaar met een rondvaartboot door de pittoreske dorpskern van Giethoorn. De deskundige gids zal tijdens de rondvaart alles vertellen over het bijzondere dorp. Na de rondvaart kunt u genieten van een heerlijke, uitgebreide High Tea met onder andere muffins en tartelettes!

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 127,50
voor 2 personen

Ervaar een romantische nacht met uw partner onder de sterrenhemel. U verblijft in een kubusvormig huisje voorzien van een transparante koepel boven het bed. Dit geeft u de unieke kans om samen de mysteriën van het heelal te ontdekken en misschien zelfs een vallende ster te spotten!

... (Lattrop-Breklenkamp, Overijssel) Meer informatie >
€ 39,95
p.p.

Een superleuke middag met de gezelligste vogels! Papegaaien houden van aandacht en vinden het geweldig als je met ze bezig bent. Naast meerdere kleurrijke papegaaien zijn er ook ooievaars, een roze pelikaan en een oehoe aanwezig.

... (Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 95,00
voor 2 personen

Zo heeft u het schitterende Heuvelland van Limburg nog nooit beleefd! Stap samen op de Vespa voor een mooie rondrit en geniet tussendoor van een lekkere picknick! De picknickmand staat al klaar, het enige wat u hoeft te doen is... genieten!

... (Maastricht, Limburg) Meer informatie >