De leukste cadeaus...

voor deze tijd van het jaar!

€ 15,00
p.p.

Tijdens deze spannende wandeling door de oude binnenstad van Amsterdam krijgt u, van een professionele verhalenverteller, allerlei verhalen over spoken, geesten, heksen en demonen te horen. Een historische en originele wandeling door Amsterdam.

... (Amsterdam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 39,50
p.p.

De adrenaline giert door je lijf als je auto plotseling in een slip dreigt te raken. Maar het is een fantastisch gevoel als je de wagen onder controle weet te houden. Tijdens de antislipcursus ontdek je dat het vergroten van je veiligheid ook heel erg leuk kan zijn.

... (Almere Buiten) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
€ 2.400,-
p.p. all inclusive

De ideale combinatie: snelheid, sneeuw en ruig gebied! Ga voor een onvergetelijke trip naar Zweden waarbij je onder begeleiding van een ervaren gids elanden en rendieren kunt gaan spotten. Beleef het schitterende landschap van Zweden op een spectaculaire manier!

... (Zweden) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 89,00
voor 2 personen

Dineren onder toeziend oog van de oude meesters van het paleis! In het 15e eeuwse stadspaleis wordt u verwend met culinaire gerechten die met veel zorg bereid worden. In het voorjaar op het terras en in het najaar bij de open haard geniet u van een heerlijk 3-gangendiner!

... (Bergen op Zoom, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 74,50
p.p.

Beleef nu het ultieme gevoel van een skydive maar dan indoor. Hierbij hoef je geen sprong uit een vliegtuig te maken. Je zweeft op de kracht van de wind. Ervaar nu hoe het is om je armen te spreiden en.... te vliegen!

... (Roosendaal) Meer informatie >