Over SurpriseFactory & Kadopagina.nl

Wie is SurpriseFactory?                                                        
Onder het motto "bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau" tracht het enthousiaste team van SurpriseFactory dagelijks al je cadeauwensen te vervullen. SurpriseFactory is online sinds 1999 en is gevestigd in Capelle a/d IJssel.

Kadopagina.nl
Niet alleen in Nederland (www.kadopagina.nl), maar ook in België en Duitsland zijn wij actief. Onder de overkoepelende naam "SurpriseFactory" vind je ook in deze landen de allerleukste belevenissen om cadeau te geven. 

Ruim aanbod van kwaliteitscadeaus
Kadopagina.nl is met een aanbod van meer dan 500 verschillende cadeaubonnen en meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers per jaar dé cadeaukenner bij uitstek. Alle cadeaus worden aangeboden in de vorm van een cadeaubon, die de ontvanger zelf kan verzilveren.

De cadeaus die je op onze website vindt, zijn het resultaat van een samenwerking tussen Kadopagina.nl en meer dan 250 prominente Nederlandse ondernemingen, zoals Circuitpark Zandvoort, de Euromast, Preston Palace, Hampshire Hotels en vele anderen. Zo ben jij én de gelukkige ontvanger van de cadeaubon verzekerd van een perfecte uitvoering.

Meer zien? 
Wil je meer zien van SurpriseFactory? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Youtube. Regelmatig nieuwe cadeautips, een kijkje achter de schermen, en natuurlijk leuke filmpjes van de cadeaus. 

FacebookTwitterYoutube_35px


Teamfoto_2_bewerkt